Niet op zoek naar de volgende doorsnee baan? Maar wel op zoek naar een fijne plek om te werken waar je je echt thuis voelt? Ons jonge en dynamische team binnen een internationaal en groeiend bedrijf is op zoek naar een nieuwe collega!

Bij Yays worden collega’s en gasten de bewoners van de betreffende locatie en krijgen zij de kans om de buurt te ontdekken. Wij bieden jou de kans jezelf te ontwikkelen en te leren als de nieuwste aanvulling van ons Finance Team als HR Administrator.

Dit zal je gaan doen:

 

Als je Yays bent, dan:

 

Geweldig om te hebben:

 

Yays Concierged Boutique Apartments

Yays is een game-changer die zichzelf onderscheidt in de hospitality branche voor recreatieve en zakelijke gasten, en alles daartussenin. Bij Yays Concierged Boutique Apartments worden gasten tijdelijke bewoners, ontdekken ze de verborgen schatten in de buurt en ervaren ze hoe het is om als een local te leven.

Yays haar missie is om iedere gast een unieke ervaring te bieden en er zeker van te zijn dat zij zich thuis voelen. Ons doel is om dezelfde ervaring te bieden aan al onze collega’s.

Yays beheert momenteel meerdere locaties in Amsterdam, Barcelona en Parijs, en er komt nog veel meer aan! Yays breidt uit en heeft de ambitie om in vijf andere Europese steden te openen in de komende vijf jaar. Maak hier deel van uit en zie hoe locaties in Den Haag en Antwerpen geopend worden in 2020 en 2021.

 

Short Stay Group

In 2014 werd het merk Yays gelanceerd door de Short Stay Group (SSG), een van de grootste aanbieders van serviced apartments in Europa. SSG beheert meer dan 500 serviced apartments voor kort- en lang verblijf in Amsterdam, Parijs en Barcelona. SSG heeft als missie om alle gasten zich thuis te laten voelen.

 

What is in it for you?

 

Klinkt dit zoals jij?

Stuur je motivatiebrief en CV naar Cindy via work@yays.com.
Nog vragen? Neem dan contact op via het bovenstaande emailadres of bel +31 20 344 9005.

Search Apartments calendar cross
Amsterdam arrow-down
Check-in Check-out
2 Guests

Adults

2

Children
Ages 12 and under

0
Close
arrow-down
Want to stay for just the day?arrow-right-alt

Book a Room

Location

Dates

Rooms / Guests

1 Room, 2 Guests

Rooms

1

Adults

2

Children
Ages 12 and under

0